CASA TLL

Milan City-Life, 2016


The interior intervention aims at interpreting the apartment building designed by Zaha Hadid’s as big playground for the Family’s three kids.
The intervention is considered as an installation based on the repetition of one modular yellow steel tubolar element changing its display in every room.
The structure modifies enhancing uses and movements, giving a united playful and heterogeneous look to the rooms.
Tha’s for instance what happens while crossing the space between kitchen, dining and living room the yellow modules create a fitted wall shifting from bookshelf to a climbing structure.
The metal installation invades the living space mutating constantly thanks to its highly adaptive character and cheerfulness.



Author: Elena Cerizza
Team: Caterina Pilar Palumbo
Photographs: Caterina Pilar Palumbo

SUPPLIERS OF DESIGN WORKS AND MATERIALS
Carpentry: Arredamenti Carugati